تاریخ : دوشنبه 9 بهمن 1396

خیر مقدم برای دانشجویان جدید الورود

دانشجوی گرامی سلام علیکم خیر مقدم بر شما راهیان علم و معرفت که با گذر از مرحله دانش آموزیۣ به دانشجویی در برهه­ های حساس از زندگی یعنی گذار از دنیای نوجوانی به عالم جوانی که تعیین کننده شخصیت، منش و هویت فرد است؛ قرار گرفته اید. مفتخریم موفقیت شما در آزمون سراسری 1396 که منجر به پذیرش شما در انیستیتو برق این دانشکده گردیده است را تبریک گفته و پیروزی و سربلندی در تمام آزمون های زندگی را برایتان آرزو نماییم. امید است با پشتکار و تلاش شما  ارتقاء بیشترجامعه اسلامی ایران را شاهد باشیم.
 دانشجوی گرامی سلام علیکم

• در دوشنبه 9 بهمن 1396